ขอเชิญผู้ที่สนใจ เข้าร่วมฟังการบรรยายพิเศษของอาจารย์จาก University of Miyazaki, Japan
ประเภท : ข่าวประชาสัมพันธ์
เริ่มประกาศเมื่อ : 21-09-2560สิ้นสุดเมื่อ : 26-09-2560 อ่าน 424 ครั้ง ประกาศโดย : สุนารี สว่างศรี

ขอเชิญผู้ที่สนใจ
ในวันที่ 26 กันยายน 2560 เวลา 13.00 น.
ณ ห้องอเนกประสงค์ คณะเกษตร กำแพงแสน

Special Lecture
Professor from University of Miyazaki, Japan
September 26, 2017 at Multi Purpose room, Faculty of Agriculture at KPS

13.00 - 14.00 "Conservatin biological control for environment friendly agriculture"
by Prof. Kazuro OHNO

14.00 - 15.00 "Study on the development of high quality production system of Japanese tea"
by Assoc. Prof. Yoshinori GEJIMA